Vacature CNC-kanter


Fulltime

Haarhuis Advanced Constructions is een high-tech fabrikant voor de productie van complexe constructiedelen, plaatwerkonderdelen en -samenstellingen geproduceerd uit staal,  roestvrijstaal en aluminium. Haarhuis Advanced Constructions bestaat uit circa 15 medewerkers waarbij met een informele werksfeer en korte lijnen wordt gewerkt. Haarhuis Advanced Constructions is onderdeel van de Masévon Technology Group, een snel groeiende groep bestaande uit vier onafhankelijke maar nauw samenwerkende bedrijven. Masévon Technology Group bestaat totaal uit meer dan 150 hoogwaardige en toegewijde professionals.

Als CNC-Kanter bij Haarhuis Advanced Constructions ben jij de expert als het gaat om het kanten en bewerken van plaatwerk voor onder andere agrifood, automatisering en high-tech machinebouw. Je werkt aan de hand van tekeningen en 3d-modellen en stemt hierbij regelmatig af met collega’s om de kwaliteit en planning na te streven. Je speelt een rol bij uitbreiding en professionalisering binnen de organisatie.

Wie zoeken wij?
Een teamspeler met een sterk verantwoordelijkheidsgevoel, die verschillende technieken beheerst binnen de CNC-plaatbewerking. Je bent actief bezig om orders efficiënt af te ronden. Jij weet ideeën aan te dragen voor de optimalisatie van het productieproces. Je toont hierbij veel initiatief en ambitie om samen de organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Wat vragen wij?

  • LBO+/MBO Werktuigbouwkunde
  • Relevante werkervaring of starter met BBL/BOL-opleiding
  • Kennis van en ervaring met moderne CNC-besturing is een pré
  • Kennis van en ervaring met 3D-pakketten
  • Bekend met het werken met verschillende plaatmaterialen

Wat bieden wij?
Een uitdagende functie binnen een groeiende, hightech organisatie met volop ontwikkelingsmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden. Je komt te werken in een dynamische organisatie met een informele werksfeer. Je werkt intensief samen met je collega’s in diverse samenstellingen. Samen willen we de organisatie verder laten groeien en professionaliseren.

Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving?
Stuur dan je CV en een korte motivatie aan onze bedrijfsleider Tom Heesink (the@haarhuis-ac.com). Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Tom Heesink: 0626094630.

Uw browser is niet up-to-date!
U maakt gebruik van een oude, achterhaalde internet browser.

Om deze website te kunnen bezoeken raden wij u aan uw browser te updaten.