Productieleider

Fulltime

Haarhuis Advanced Constructions is een high-tech fabrikant voor de productie van complexe constructiedelen, plaatwerkonderdelen en -samenstellingen geproduceerd uit staal, roestvrijstalen en aluminium. Haarhuis Advanced Constructions bestaat uit circa 15 medewerkers waarbij met een informele werksfeer en korte lijnen wordt gewerkt. Haarhuis Advanced Constructions is onderdeel van de Masévon Technology Group, een snel groeiende groep bestaande uit vier onafhankelijke maar nauw samenwerkende bedrijven. Masévon Technology Group bestaat totaal uit meer dan 180 hoogwaardige en toegewijde professionals.

Functie
Als Productieleider geef je direct leiding aan de afdeling Plaatwerkerij en Lasserij, waar het belang van de technische oplossing boven de seriematige productie staat. In deze functie draag je zorg voor de realisatie van technisch hoogwaardige projecten. Je bent samen met de Bedrijfsleider verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van de productie afdeling. Je realiseert hierbij de overeengekomen doelstellingen op gebieden als productieplanning, output en kwaliteit. Daarnaast heb je een leidende rol in verbetertrajecten, optimalisatie en verdere uitbreiding van het bedrijf. 

Wie zoeken wij?
We zijn op zoek naar een resultaatgericht en flexibel persoon. Je neemt je verantwoordelijk en leidt de lasserij en plaatwerkerij met gedrevenheid en enthousiasme. Je werkt zorgvuldig en stelt hoge eisen aan het werk en je bent gericht op verbetering. Je bent besluitvaardig naar zowel klant als de organisatie, waar doelgerichtheid en betrouwbaarheid ook een belangrijke rol in spelen. Je bent in staat binnen de gestelde werkzaamheden doelstellingen te formuleren en prioriteiten te stellen.

Jouw vaardigheden:

  • In bezit van een relevant HTS diploma of aantoonbaar werkniveau
  • Minimaal 5 jaar ervaring in de maakindustrie, in een vergelijkbare branche
  • Kennis en ervaring van ERP systemen
  • Kennis en ervaring met 3D-pakketten
  • Technische tekeningen begrijpen en lezen


Wat bieden wij?
Een uitdagende functie binnen een groeiende, hightech organisatie met volop ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden. Je komt te werken in een dynamische organisatie met een informele werksfeer. Je werkt intensief samen met je collega’s in diverse samenstellingen. Samen willen we de organisatie verder laten groeien en professionaliseren.


Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving?
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met onze bedrijfsleider Tom Heesink; 0626094630. Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan je CV en een motivatie naar vacature@masevon.com

 

Uw browser is niet up-to-date!
U maakt gebruik van een oude, achterhaalde internet browser.

Om deze website te kunnen bezoeken raden wij u aan uw browser te updaten.